Ga eens naar een kringloop toe

Iedereen maakt gebruik van de kledingindustrie. Kleding is ook ontzettend leuk om te kopen en te dragen. Je kan er je creativiteit in kwijt en je persoonlijkheid ermee laten zien. Helaas is de kledingindustrie wel ontzettend vervuilend. In dit artikel ga ik je een paar tips geven hoe jij zelf net iets minder vervuilend kan zijn. De eerste tip is dat je naar de kringloop kan gaan. In de kringloop kan je favoriete merken vinden, zoals parajumpers. Je kan dan een mooi kledingstuk vinden, zonder dat hij speciaal voor jou nieuw is gemaakt. Als je een leuke fonds doet in de kringloop, is het kledingstuk ook vaak unieker dan uit de winkels.

Doe een kledingruil met vrienden

Een andere leuke tips is om een kledingruil met vrienden te doen. Een kledingruil werkt als volgt. Neem allemaal een paar kledingstukken mee die jij niet meer draagt. Leg alle kledingstukken in het midden neer en ga samen ruilen. Misschien zit het kledingstuk bij jou te groot of te klein, maar is hij voor een van je vrienden wel geschikt. Zo kan je een nieuw kledingstuk vinden, maar is het niet slecht voor het milieu. Daarnaast is het ook gewoon een ontzettend leuke activiteit om met je vrienden te doen. Misschien vind je wel een leuk item van cp company.

Koop kleding bij milieuneutrale merken

Een andere tip is om je kleding bij milieuneutrale merken te kopen. Dat zijn merken die niet slecht zijn voor het milieu. Je hebt ook milieu positieve merken. Dat zijn merken die zelfs iets bijdragen aan het milieu. Zo kan je nieuwe items kopen, maar ben je niet slecht voor het klimaat. Het enige nadeel daaraan is wel dat die items vaak niet goedkoop zijn. Niet iedereen kan dat helaas betalen. Als je het niet wilt of niet kunt betalen, zijn de bovenste opties wel goede tips voor je. De kringloop is erg goedkoop en een kledingruil is zelfs gratis.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Mabella-Amsterdam
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart