Seizoensgebonden bedrukking op canvas tassen: het hele jaar door stralen!

Het hele jaar door zijn er verschillende seizoenen die ons inspireren met hun unieke kleuren, geuren en sfeer. Wat als we deze seizoenen kunnen vangen en vastleggen op canvas tassen? Met een seizoensgebonden bedrukking kunnen we onze liefde voor elk seizoen uitdrukken en hiermee klanten blij maken. In deze blog worden enkele ideeën om het hele jaar door te stralen besproken.

Lente: Prachtige bloesems en vrolijke kleuren

In de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap en barst het leven los. Tijdens dit seizoen kunnen we onze tassen verfraaien met prachtige bloemenprints in zachte pasteltinten. Rozen, tulpen, en bloeiende kersenbloesems zijn enkele populaire keuzes. Voeg vlinders of bijen toe voor een vleugje speelsheid. Een lentebedrukte tas geeft je een verfrissende look en weerspiegelt de vernieuwing van de natuur. Ook is jouw bedrijfsnaam goed te verwerken tussen de bloemenprints. Zo zullen je klanten jou lang herinneren! 

Zomer: Zonnige motieven en stralende kleuren

De zomer brengt warmte, zonneschijn en vakantieplezier. Bedruk je tassen met zonnige motieven zoals zonnebloemen, palmbomen of vrolijke ijsjes. Gebruik levendige kleuren zoals geel, oranje en aquablauw om de vreugde van dit seizoen vast te leggen. Een zomerse bedrukte tas is perfect voor een dagje strand of een picknick in het park. Heb je een vrolijk logo? Laat deze dan ook zeker op de tas bedrukken!

Herfst: Betoverende bladeren en warme tinten

De herfst brengt een kleurenpracht van rood, oranje en goud als de bladeren veranderen. Bedruk je tassen met herfstbladeren, dennenappels of pompoenen om het gevoel van dit seizoen vast te leggen. Diepe tinten zoals bordeauxrood, oker en bruin vangen de warmte van de herfst. Een canvas tas met een herfstprint geeft je outfit een subtiel herfstfeertje.

Winter: Magische sneeuwvlokken en koele kleuren

De winter verwelkomt ons met knusse momenten bij de open haard en sprankelende sneeuw. Bedruk je tassen met sneeuwvlokken, rendieren of kerstballen voor een feestelijke uitstraling. Koele kleuren zoals ijzig blauw en zilver creëren de sfeer van dit seizoen. Een winterbedrukte tas maakt je klaar voor gezellige feestdagen en winterse avonturen.

Seizoensgebonden tassenbedrukking is een geweldige manier om je liefde voor elk seizoen uit te drukken en je stijl aan te passen aan de veranderende natuur. Of je nu houdt van bloeiende lentes, zonnige zomers, kleurrijke herfsten of betoverende winters, er is een perfecte bedrukte tas voor elk seizoen. Dus ga creatief aan de slag en laat je tassen het hele jaar door stralen! Bij Rotimshop.nl kun je jouw canvas tassen laten bedrukken.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mabella-Amsterdam
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart